nieuws

Vincent Verhuur neemt Hitachi ZX 140 W-3 in gebruik

Geen categorie

Vincent Verhuur, een bekend verhuurbedrijf in Zeeland en België, nam recent een nieuwe Hitachi ZX 140 W-3 in ontvangst van Hitachi dealer Gebr. Pladdet BV uit Biervliet.

Vincent Verhuur neemt Hitachi ZX 140 W-3 in gebruik

Voor het specifieke werk op een petrochemische fabriek, waar strenge voorwaarden worden gesteld aan de uitvoering van de machine, werden specifieke aanpassingen aan de machine aangebracht. Zo is de machine extra voorzien van een BroAir 2002HD overdrukunit met onder meer overdrukcontrollesysteem, akoestisch rijalarm en een vonkenvanger.

(Lees verder onder de foto)

Verder is de machine voorzien van alle hydraulische functie die instelbaar zijn vanuit het luxe LCD display, een Powertilt kantelstuk, brede enkelluchtbanden Nokian 600/50×22,5 en compleet stalen spatborden.

De complete uitvoering, de prettige bediening en de jarenlange relatie tussen Vincent Hoek en Gebr. Pladdet BV waren ook deze keer de basis tot het aankopen van deze machine. Machinist Sam de Ridder was dan ook “content” met de vervanger van zijn vorige Hitachi ZX 130 W.

Nadere informatie: Hitachi Nederland

Reageer op dit artikel