nieuws

Van Bouwel showt laadkranen op de Matexpo

Geen categorie

Van Bouwel Verkoop & Service is importeur van Atlas-Terex, Pesci laadkranen en Dalby containerhaaksystemen. Atlas-Terex is een Duitse vrachtwagen laadkraan, gekend voor feilloos (graaf)werk met lange levensduur. Pesci is een Italiaanse laadkraan met volledig gamma parels van kracht en soepelheid.

Van Bouwel showt laadkranen op de Matexpo

Dalby is de Franse nummer 1 container haaksysteem, met de Minox reeks tot 7 ton voor lichte bedrijfsvoertuigen en SHM reeks tot 25 ton voor vrachtwagens. Zowel schuifarm als knikarm. Daarnaast heeft de onderneming eigen constructies Asterix, Idefix en Obelix. Hansa grafdelvers en Van Bouwel hoogwerkers completeren het programma.

Informatie: www.vanbouwel-kranen.be

Reageer op dit artikel