nieuws

Kaeser Mobilair 50 is een blikvanger op de Matexpo

Geen categorie

De Mobilair 50 met zijn roestvrije, krasvaste, geluiddempende polyethyleenkap en geïntegreerde wielkasten, is een echte blikvanger. Deze krachtige mobiele compressor produceert 5 m³ perslucht per minuut bij 7 bar en voldoet aan alle criteria die verwacht worden van een bouwwerfcompressor.

Kaeser Mobilair 50 is een blikvanger op de Matexpo

De Mobilair 50 is uitgerust met een brandstofbesparend Sigma Profiel schroefcompressorblok, 1:1-directaandrijving en een watergekoelde 4-cilinder turbodieselmotor. De M 50 heeft een operationeel gewicht van minder dan 750 kg. De gepatenteerde antivriesregeling “Anti-Frost Control” beschermt het pneumatische gereedschap tijdens de wintermaanden tegen vastvriezen en corrosie. De Mobilair 50 kan in werking gesteld worden met één schakelaar en het bedieningspaneel is simpel en duidelijk opgesteld met gemakkelijk begrijpbare pictogrammen.

Informatie: www.kaeser.com

Reageer op dit artikel