nieuws

W & H geeft vijf jaar garantie op Liebherr machines

Geen categorie

Wynmalen en Hausmann biedt de klant bij aankoop van een Liebherr machine vanaf heden gratis 5 jaar garantie. Deze garantie is van toepassing op materiaal, arbeidsloon én reiskosten. Het Liebherr programma van Wynmalen & Hausmann bestaat uit de Liebherr mobiele- en rups graafmachines t/m 954, de Liebherr wielladers, de Liebherr bulldozers en de Liebherr industrie- en overslagmachines.

W & H geeft vijf jaar garantie op Liebherr machines

Vanaf de aflevering van de Liebherr machine valt deze 5 jaar onder garantie, waarbij de reparatiekosten en materiaalkosten volledig worden vergoed. De erkende Wynmalen en Hausmann Servicepunten voeren alle reparaties uit die onder de garantie vallen. Wynmalen en Hausmann beslist of de onderdelen worden hersteld of vervangen.

De spelregels zijn:

□ Garantie: Vijf jaar of 9.000 uur, hetgeen het eerst wordt bereikt
□ Vergoeding materiaal, arbeidsloon én reiskosten
□ Onderhoud en keuringen via de Liebherr dealer
□ Geen afschrijving nieuw voor oud
□ Slijt- en aanbouwdelen zijn uitgesloten

Informatie: www.wynmalenhausmann.nl

Reageer op dit artikel