nieuws

Schaalmodel voor mooiste bouwmaterieel-vakantiefoto

Geen categorie

Tijdens een vakantie in het buitenland kom je vaak het mooiste bouwmaterieel tegen. Vooral in de landen rond de Middellandse Zee hebben ze voor onze tweedehandsjes nog zeer nuttige bestemmingen. Nog zuidelijker zie je soms de inzet van nog fraaier ouder bouwmaterieel.

Schaalmodel voor mooiste bouwmaterieel-vakantiefoto
Digital StillCamera

Ziet u de komende maanden tijdens uw vakantie een bijzonder mooi stuk bouwmaterieel, maak er dan een foto van en mail hem naar: redactie.bouwmaterieel@reedbusiness.nl met een korte omschrijving van plek en machine. Voor de vijf beste foto’s heeft de redactie van het vaktijdschrift BouwMachines en de site www.bouwmaterieel.nl een prachtig schaalmodel beschikbaar. Het hoeft niet persé oud buitenlands bouwmaterieel te zijn. Foto’s van nieuwe machines en bouwmaterieel uit eigen land kunnen vanzelfsprekend ook gemaild worden.

Bovenstaande foto van een Caterpillar 930 met bootje is gemaakt op het strand bij Tigaki op het Griekse eiland Kos door Pim van der Sluis. Hij mocht al in maart op vakantie.

Reageer op dit artikel