nieuws

Riwal neemt Instant Holland Groep over

Geen categorie

Riwal, gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van hoogwerkers, heeft het volledig eigendom verworven van de Instant Holland Groep.

Riwal neemt Instant Holland Groep over

De bedrijven van de Instant Holland Groep – bestaande uit: • Instant Holland: verhuur van hoogwerkers en verreikers • Instant Steigers: steigerbouw en –verhuur • Stammis Verhuur: verhuur generatoren en bouwmaterieel en • Ti-Rent: bemand verhuur van bouwmaterieel – zijn allen gevestigd en operationeel in Nederland.

De verhuurvloot van Instant Holland omvat 845 hoogwerkers en 29 verreikers, die voornamelijk geproduceerd zijn door JLG Industries en geleverd door Riwal, als JLG dealer voor Nederland.

Mede om de dienstverlening naar klanten verder te optimaliseren zal de samenwerking in de nieuwe aandeelhouderssituatie geïntensiveerd worden.

Over Instant Holland Groep

Opgericht: 1992
Hoofdkantoor: Velsen-Noord
Depots: Badhoevedorp; Muiden; Vlijmen, Heerhugowaard
Verhuurpunten: Heerhugowaard, Beverwijk, Leiden
Werknemers: 170

Over Riwal

Riwal is één van Europa´s grootste specialisten in verhuur en verkoop van hoogwerkers, verreikers en andere producten en diensten voor veilig en efficiënt werken op hoogte. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Denemarken, Noorwegen, Spanje, Frankrijk, Slovenië, Kroatië, Kazakstan, Polen, de Baltische Staten en Brazilië. Via joint ventures is Riwal ook actief in andere Europese landen en het Midden Oosten.
Met een internationale verhuurvloot van meer dan 12,000 hoogwerkers en zo´n 2.000 vorkheftrucks en verreikers behoort Riwal ook wereldwijd tot de grootste verhuurders in de branche.

Reageer op dit artikel