nieuws

Renault Trucks niet op Matexpo

Geen categorie

Renault Trucks heeft besloten om haar deelname aan de beurs Matexpo in Kortrijk te annuleren. De truckfabrikant kiest ervoor de hoge organisatorische kosten van een beursdeelname anders aan te wenden en de klanten een aantal extra voordelen te bieden bij aankoop van een nieuw voertuig.

Renault Trucks niet op Matexpo

Zo kunnen de Optitronic en Optidriver+- gerobotiseerde versnellingsbakken tot eind 2009 voor 1 euro bijbesteld worden op de Renault Midlum, Premium Route, Premium Lander, Magnum en Kerax. Hiermee bespaart de klant niet alleen op de aankoopprijs, maar ook op zijn brandstofverbruik: de gerobotiseerde versnellingsbakken kunnen het verbruik tot 7% doen dalen in vergelijking met een handgeschakeld voertuig, en verhogen het chauffeurscomfort bovendien aanzienlijk.

Renault Trucks investeert ook in de overname van oude voertuigen om klanten, die op hun beurt durven te investeren, aan te moedigen. Voor oude voertuigen (van 48 maanden of ouder) uit het midden- en zware gamma geeft Renault Trucks een korting tot 15 euro per pk bij aankoop van een nieuw te bestellen voertuig, bovenop de inruilpremie. Voor de meest krachtige vrachtwagen bij Renault Trucks loopt deze premie op tot € 7.800. Deze actie loopt nog tot 30 september 2009.

Reageer op dit artikel