nieuws

MAN ziet af van Dakar rally

Geen categorie

Na de succesvolle periode 2005 tot en met 2008 met als bekroning het winnen van de Dakar rally in 2007 en de TransOrientale rally in 2008 heeft MAN te kennen gegeven niet deel te nemen aan de rally in 2010 en zich terug te trekken uit het ‘MAN with a mission team’.

MAN ziet af van Dakar rally

In een verklaring zegt MAN met veel trots terug te kijken op de afgelopen periode “waarin wij met het team het maximaal haalbare hebben bereikt dat er te halen valt, de overwinning van de zwaarste rally ter wereld, Le Dakar.”

“Echter het aan de top blijven vraagt continue investeringen in het team, iets wat de huidige economische situatie in de transportbranche, waarin onze klanten werkzaam zijn, ons op dit moment niet toestaat. Wij hebben daarom helaas moeten besluiten ons als MAN terug te trekken uit het MAN with a mission team.”

Op dit moment wordt met verschillende partijen gesproken over de toekomst van het team in het licht van de nu ontstane situatie.

Reageer op dit artikel