nieuws

Hoezo crisis? ‘Doe mij maar 125 Volvo trucks’

Geen categorie

Volvo Trucks heeft in India een recordorder geboekt van 125 vrachtwagens. Het is voor de vrachtwagenfabrikant de grootste opdracht sinds het zich in het Aziatische land vestigde.

Hoezo crisis? ‘Doe mij maar 125 Volvo trucks’
Volvo haalt recordorder binnen in India

Vijay Leasing Company in Hyderabad (India) heeft in één order 125 Volvo FM trucks besteld. De vrachtwagens worden nog in de zomer van dit jaar geleverd en zullen onmiddellijk worden ingezet in de steenkool- en ijzerertsmijnen in het zuiden van India. Vijay Leasing Company heeft op deze locaties al 108 Volvo trucks in gebruik.

(Lees verder onder de foto)

De monsterbestelling is des te opvallender, omdat Volvo Trucks India een relatief klein aandeel heeft in de truckmarkt van het land. In India rijden in totaal slechts 5500 Volvo trucks. Ondanks dit geringe aantal is Volvo er het vierde grootste vrachtwagenmerk.

Reageer op dit artikel