nieuws

Hitachi mobiele graafmachine ZX 170 W-3 voor Gebr Moerland

Geen categorie

Hitachi dealer Pladdet leverde recent een nieuwe Hitachi mobiele graafmachine af, bij aannemingsbedrijf Gebr. Moerland BV in Sint Annaland.

Hitachi mobiele graafmachine ZX 170 W-3 voor Gebr Moerland

Deze ZX 170 W-3 werd zeer compleet uitgevoerd. Zo werd de machine door Gebr. Pladdet voorzien van een SMP swingotilt, voor zowel het kantelen als roteren van de graafbak. De machine is voorzien van brede enkellucht banden Alliance 700/40×22,5. De cabine werd voorbereid voor het monteren van een overdrukunit.

(Lees verder onder de foto)

Uiteraard is de Hitachi verder voorzien van het bekende satellietcommunicatiesysteem en de camera op de achterzijde. Voor optimaal zicht aan de rechterzijde werd een extra camera geplaatst in het rechter voorscherm.

Vorig jaar nam Gebr. Moerland BV al een mobiele HITACHI in gebruik. Het betrof toen een 14 ton’s ZX 140 W-3. Net als deze laatst geleverde machine was ook die voorzien van een hydraulische verstelbare arm.

Nadere informatie: Hitachi Nederland.

Reageer op dit artikel