nieuws

Geslaagde themadag bij Kuiken

Geen categorie

Onlangs nodigde Kuiken Construction Equipment haar klanten uit bij Kuiken in Emmeloord, voor een informatiebijeenkomst over wielladers en graafmachines. Tijdens deze themadag konden de aanwezigen nader kennismaken met de Volvo wielladers en Volvo graafmachines. Daarnaast werden op het demonstratieterrein diverse machines gedemonstreerd.

Geslaagde themadag bij Kuiken

De dag begon met een presentatie over de Volvo wielladers en graafmachines. Kenmerkend aan deze machines zijn de nieuwe Volvo Care Cab met een verhoogde veiligheid, meer comfort, betere bediening, verlaagde geluid- en trillingniveaus. De nieuwe Volvo motor met V-ACT (Volvo Advanced Combustion Technology) die voldoet aan Tier III en een hoog motorkoppel op lage toeren levert, tegen een ongekend laag brandstofverbruik.

(Lees verder onder de foto)

Jelle Bosscha, Managing Director Kuiken Construction Equipment: “De machines sluiten goed aan bij de kernwaarden van Volvo: kwaliteit, zorg voor het milieu en veiligheid. Het ROP (Roll over Protection) systeem zorgt ervoor dat als de machine omvalt de cabine en de inzittende beschermd blijven.” Tijdens de presentatie kwamen ook de specials voorbij, zoals een graafmachine in recycling uitvoering, de Pipelayer, een sloopmachine, een bosbouwmachine en tot slot de Wiellader L 18 0F high-lift.

Een DVD toonde de toekomstmodellen van Volvo, zoals de ‘Gryphin’ en de ‘Sfinx’, de Volvo wiellader en graafmachine van de toekomst. Aansluitend volgde er een demonstratie van diverse Volvo machines op het demonstratieterrein, waaronder de L 350 F, de EC 240 C, EC 460 C. Overige aanwezige machines waren de L 150 F wiellader, L 220 F wiellader, Pipelayer, EW 230 C wielgraafmachine, EC 210 C rupsgraafmachine, EW 140 C wielgraafmachine en de binnendraaier ECR 145 C.

Nadere informatie: Kuiken NV

Reageer op dit artikel