nieuws

Verticaaldagen op 25 en 26 september 2009

Geen categorie

Op 25 en 26 september vindt op het terrein van Safaripark De Beekse Bergen in Hilvarenbeek het evenement ‘Verticaaldagen Benelux 2009’ plaats.

Verticaaldagen op 25 en 26 september 2009

Bezoekers worden er getrakteerd op het nieuwste en mooiste ‘verticale’ en ander materieel, zoals hoogwerkers, verreikers, minikranen, ladderliften, verhuisliften en diverse transportmiddelen. Ook mensen die geïnteresseerd zijn in branchegerelateerde opleidingen, keuringen, ICT/Verhuur software en demonstraties, komen tijdens de Verticaaldagen volledig aan hun trekken.

Gratis toegang
De toegang is gratis. Wel wordt verwacht dat de bezoeker een toegangskaart aanvraagt bij één van de standhouders. Voor de deelnemerslijst en andere informatie, zie www.verticaaldagen.net.
Mensen die geen toegangskaart kunnen bemachtigen, worden uitgenodigd om toch naar de beurs te komen. Ze kunnen bij de ingang een formulier invullen, waarna ze alsnog gratis de Verticaaldagen kunnen bezoeken. Ook zij hebben tijdens het evenement overigens recht op uitgebreide catering.

Reageer op dit artikel