nieuws

Vermeer levert Forus HB 186 aan Aalbers – Aalten

Geen categorie

Op 8 juni werd een Forus HB186 afgeleverd bij de firma Aalbers in Aalten. De machine wordt ingezet voor het verkleinen van diverse soorten materialen. Hoofdzakelijk groen en sloophout, maar de verwerker zal er ook bouw en sloopafval mee gaan verkleinen. Een test met autobanden en kunststof leverde ook goede resultaten op.

Vermeer levert  Forus HB 186 aan Aalbers – Aalten

In Scandinavië en in het oosten van Europa wordt de HB186 vooral ingezet om in één werkgang direct geschikt materiaal voor energiecentrales te produceren.

De Forus HB 186 is voorzien van de allerlaatste ontwikkelingen, is buitengewoon netjes en degelijk afgewerkt en past binnen de Vamil/Mia regeling. De aandrijving vindt plaats via een Cat 6.6., de hydrauliek is van Rexroth.

Ook het gunstige dieselverbuik is het vermelden waard: 15 liter bij een capaciteit van circa 22 ton/ uur.
Materiaal grootte: 0-250 millimeter.

Nadere informatie: Vermeer Benelux.

Reageer op dit artikel