nieuws

Sterk Heukelum kiest twee keer voor Trimble GPS

Geen categorie

Aannemers- en Verhuurbedrijf Sterk B.V. uit Heukelum heeft recent twee rupsgraafmachines uitgerust met het Trimble GCS900 GPS systeem. Met dit systeem kunnen de machinisten alle werkzaamheden op zowel 2D als 3D GPS uitvoeren vanuit een controlbox in de cabine.

Sterk Heukelum kiest twee keer voor Trimble GPS

De Trimble GPS systemen zijn beiden uitgerust met een kantelbakfunctie, en door plaatsing van een extra sensor op een verlenggiek is deze op de systemen toe te passen. De beide machines Van Sterk worden op dit moment voor BAM Infra ingezet voor verbreding van de rijksweg A2 bij Vianen. Mede door het enthousiasme van de firma Sterk heeft BAM Infra besloten dit project grotendeels op 3D GPS uit te voeren.

Informatie: www.mcs-laser.nl

Wilt u ook op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op de markt, meld u zich dan aan via onderstaande link voor de maandelijkse gratis digitale nieuwsbrief van MCS-laser.

http://www.mcs-laser.nl/nieuwsbrief/

Reageer op dit artikel