nieuws

SOMA reikt eerste certificaten “Veilig Werken met de Side Boom” uit

Geen categorie

SOMA bedrijfsopleidingen heeft in samenwerking met A. Hak Leidingbouw B.V. de cursus “Veilig werken met de Side Boom” ontwikkeld. Op vrijdag 15 mei namen 12 machinisten van A. Hak Leidingbouw B.V. hun certificaten in ontvangst.

SOMA reikt eerste certificaten “Veilig Werken met de Side Boom” uit
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De certificaten werden overhandigd door dhr. C. Tuinstra, HSE manager Noord-Zuid project van de N.V. Nederlandse Gasunie; dit project behelst de aanleg van circa 600 KM 48” stalen gastransportleiding.

Dit project is voor A. Hak Leidingbouw B.V., een van de aannemers, reden om te investeren in nieuw materieel waaronder 18 Side Booms. Samen met SOMA Bedrijfsopleidingen is er een cursus ontwikkeld om nieuw personeel hiervoor op te leiden.

SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgt opleidingen voor volwassenen voor de Grond-, Water en Wegenbouw (GWW) en verticaal transport zowel nationaal als internationaal.

Reageer op dit artikel