nieuws

Problemen met startmotoren en dynamo’s snel oplossen

Geen categorie

Sinds enkele maanden is vanuit Cuijk, Startershop.nl actief. Startershop.nl levert startmotoren en dynamo’s voor industriële toepassingen (heftrucks, graafmachines, tractoren en vaartuigen). Onder het motto: ‘Moet het morgen weer draaien, kies dan vandaag voor startershop’, willen de twee ondernemers achter Startershop een eigentijdse oplossing bieden voor de veel te vaak voorkomende ergernis in de sector: het onnodig stilstaan van machinerie…

Problemen met startmotoren en dynamo’s snel oplossen

Machines moeten draaien en bijstoringen is de snelste oplossing gewenst. Bij een defect aan startmotor of dynamo staat alles stil. Waar haal je zo snel mogelijk de vervangende onderdelen vandaan?
Op deze ‘startproblemen’ heeft Startershop.nl een eigentijds antwoord geformuleerd. Ga achter de computer zitten, zoek in de database van Startershop.nl en na enkele muisklikken is er al een nieuwe startmotor of dynamo naar u onderweg.

De twee oprichters/eigenaren van Startershop.nl zijn niet bepaald nieuwkomers in de sector waarin zij nu baanbrekend werk willen verrichten: Guus de Jong heeft meer dan 25 jaar ervaring in parts distributie, met name in de heftruckbranche. In de dikke kwart eeuw die hij als ondernemer in deze sector actief is, deed hij een schat aan ervaring en contacten op. Deze hutkoffer vol bagage stelt hem nu in staat Startershop.nl te maken tot wat het wil zijn: een bedrijf dat snel en probleemloos levert tegen concurrerende prijzen.

Zijn compagnon Theo Heiltjes werkt al even lang in de voertuigtechniek. Als troubleshooter in de automotive was hij niet zelden een schakel tussen importeur en distributeur. In de bedrijven waar hij werkte passeerde ook machinerie de revue. Als ondernemer specialiseerde hij zich in het inbouwen van elektronica. De twee vennoten vonden elkaar in hun beider hang naar probleemoplossend denken.

Een kwestie van een paar muisklikken
Startershop.nl, dat een markt bedient die zich uitstrekt over de Benelux en Duitsland, beschikt over de noodzakelijke kennis, relaties en een eigentijdse infrastructuur. Klanten kunnen in de meeste gevallen helemaal zelf ‘de was’ doen. Een klant die een klantnummer en password heeft aangevraagd, kan zelf snel en eenvoudig zijn artikelen zoeken en bestellen. Geen wachttijd aan de telefoon of verwarrende gesprekken over nummers en modellen, maar een duidelijke online database met foto’s van de startmotor of dynamo in kwestie, waaraan een online voorraadbeheer en back-office administratie gekoppeld is.
Gevonden? Met enkele muisklikken is de bestelling compleet. Het betreffende onderdeel wordt dan altijd binnen 24 uur geleverd.
Bellen kan ook. Desgewenst kan de betreffende startmotor of dynamo ook bij Startershop worden afgehaald, dan kan het allemaal nog veel sneller.

Spoedorders
De beide ondernemers benadrukken dat Startershop.nl er zeker niet alleen is voor de veelvoorkomende onderdelen. De Jong: “Wij leveren alles. Voor de zeer speciale gevallen staat bij onze fabrikant een team van vier personen klaar dat spoedorders vervaardigt.
De belangrijkste ervaring die we allebei hebben opgedaan is dat een klant die met een kapotte machine staat het minst gebaat is bij loze beloften en kletspraat. Juist dat verkopen wij dan ook niet.”

Startershop.nl is gevestigd aan de Weldaad 2 te Cuijk, tel: +31 485 351272.

Reageer op dit artikel