nieuws

Pon Direct Power: nieuwe business unit van Pon Power

Geen categorie

Pon Power heeft haar nieuwe business unit ‘Pon Direct Power’ geïntroduceerd. Pon Direct Power richt zich op de behoefte aan snelle en kant-en-klare inzetbaarheid van producten. Focus ligt op het aanbieden van functionele oplossingen die geen specifieke engineering behoeven en hierdoor direct in gebruik genomen kunnen worden.

Pon Direct Power: nieuwe business unit van Pon Power

Pon Power heeft een lang gevestigde naam als dealer van Caterpillar en leverancier van totaaloplossingen in energievoorziening. Hierbij gaat het vaak om omvangrijke projecten, waar veel expertise voor nodig is. Pon Direct Power gaat op een andere manier te werk en biedt een assortiment aan van complete compressoren- en/of generatorsets, die na aanschaf direct aangesloten en gebruikt kunnen worden. De sets worden compleet geleverd (bijvoorbeeld inclusief omkasting, panelen en besturing) waardoor er geen engineering of projectmanagement nodig is. Dit levert korte levertijden en een lagere aanschafprijs op. Bij levering hoeven de sets uitsluitend te worden voorzien van brandstof of stroom en de installatie is in bedrijf.

(Lees verder onder de foto)

De producten
Pon Direct Power levert luchtcompressoren van Sullair en dieselgeneratorsets van Caterpillar en Olympian. De luchtcompressoren zijn uitgevoerd als mobiele compressor en zijn zeer geschikt voor verschillende toepassingen, zoals de wegenbouw, verhuurmarkt, sloopbedrijven, voedsel- en procesindustrie en scheepswerven. Ze worden vaak ingezet om gereedschap aan te drijven, zoals beitels, of voor het reinigen van gevels. Er is ook een complete aanvullende lijn van pneumatische luchtwerktuigen beschikbaar. De generatorsets van Caterpillar en Olympian hebben verschillende vermogens, in een range van 14 tot 700 kVA. Ze zijn inzetbaar voor continue energievoorziening en als noodstroom.

Nadere informatie en een compleet productoverzicht: www.pondirectpower.nl.

Reageer op dit artikel