nieuws

Monstertruckshow doet Deventer aan

Geen categorie

Oorverdovend, belooft de organisatie. Wie wil, kan oordoppen meenemen of die ter plaatse aanschaffen. Komend weekeinde staat het evenemententerrein aan de Roland Holstlaan in Deventer in het teken van Monsterjump, een show met negen zogenoemde monstertrucks van 500, 800 en 1400 pk.

Monstertruckshow doet Deventer aan

Tijdens twee shows – op zaterdag en zondag – pletten ze reeksen sloopauto’s, maken ze metershoge jumps en voeren ze tussen de races door allerlei andere stunts uit. Het rondreizend circus wordt zaterdagmorgen opgebouwd. “We kunnen wegens afspraken die de gemeente met omwonenden heeft gemaakt niet eerder beginnen”, zegt woordvoerder Sandy Mullens in dagblad De Stentor. “Maar we kunnen gelukkig onze mobiele arena snel opbouwen.”

(Lees verder onder de foto)

En dat moet ook wel, want zaterdagmiddag van 14 tot 17 uur kan iedereen zich komen vergapen aan de indrukwekkende voertuigen, de coureurs ontmoeten en meerijden in een mini-monstertruck. Dit als opwarmertje voor de echte shows op zaterdagavond 19 uur en zondagmiddag 15 uur.

De open middag is gratis toegankelijk, kaarten voor de shows zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Keizerslanden, de Readshop aan de Dreef en Oonk in Twello.

Nadere informatie: www.monsterjump.nl. – Bron: De Stentor.

Reageer op dit artikel