nieuws

MB Spa (vroeger Meccanica Breganzese) in the spotlights

Geen categorie

MB Spa (vroeger Meccanica Breganzese), de Italiaanse fabricant van de Eco Crusher bakbreker, timmert dit jaar behoorlijk aan de weg. Zo is de firma van de Azzolin broers veranderd van een Srl aanduiding naar een Spa aanduiding, oftewel een besloten vennootschap geworden. En de directie van de Vincenza fabriek heeft met trots het ISO 9001 certificaat mogen ontvangen.

MB Spa (vroeger Meccanica Breganzese) in the spotlights

Daarnaast meldt onze buitenlandse correspondent dat MB Spa dit jaar weer op tal van internationale beurzen zal staan. Zo stond men recent op de Metec 2000 in Griekenland, de Intermat in Parijs, de Fider 2009 in Spanje en de M&T Expo in Brazilië. In augustus speelt MB een thuiswedstrijd op de SAIE in Bologna en de Made Expo in Rome.

Reageer op dit artikel