nieuws

Kinshofer koopt Aponox

Geen categorie

De Duitse fabrikant van uitrustingstukken Kinshofer heeft in de eerste week van juni het Finse bedrijf Aponox overgenomen. Met de aankoop van deze onderneming wil Kinshofer verder groeien naar marktleider uitrustingstukken voor graafmachines. Daarnaast wil de onderneming haar banden met de kraanindustrie nog verder verstevigen.

Kinshofer koopt Aponox

Kinshofer beweegt zich al 38 jaar in de top van leveranciers uitrustingstukken voor autolaadkranen en graafmachines en kent veel OED’s (Original Equipment Manufacturer) als klant. Laatste aankopen van Kinshofer waren de Nederlandse onderneming Demarec en de Duitse firma HKS Abbruch und Verschrottungstechnik. Met de aankoop vanAponox en haar programma tiltrotators en snelkoppelingen is Kinshofer een full liner geworden voor de graafmachine-industrie.

Aponox is opgericht in 2006 en heeft haar sporen verdiend met nieuwe technologie in het grondverzet. Kinshofer Aponox zal verder gaan met het ontwikkelen van nieuwe producten in Finland. Beide ondernemingen staan voor kwaliteit en innovatie. Kinshofer met haar HPXdrive en Aponox met haar NOX techniek.

Reageer op dit artikel