nieuws

JCB krijgt zeer grote order van Bo-Rent

Geen categorie

De Light Equipment Division van JCB heeft de grootste order uit haar geschiedenis binnengehaald. Bo-Rent bestelde 290 stampers en trilplaten voor een gezamenlijke waarde van 500.000 Pond ofwel 590.000 Euro.

JCB krijgt zeer grote order van Bo-Rent

Deze producten maakt JCB in haar nieuwe 8 miljoen Euro kostende fabriek in Uttoxeter. De order van Bo-Rent is een mooie opsteker voor de Britse fabrikant die met deze producten opereert in een markt waar jaarlijks 130.000 eenheden over de toonbank gaan.

In de nieuwe Light Equipment Division fabriek maakt JCB een programma van 15 verschillende trilplaten en stampers onder de merknaam JCB Vibromax. De markt klein verdichtingmaterieel kent een jaarlijkse waarde van 295 miljoen Euro.

Reageer op dit artikel