nieuws

Drie Hitachi’s voor Guiljam – Hoek

Geen categorie

Guiljam-Hoek heeft onlangs drie nieuwe Hitachi’s in gebruik genomen: twee stuks van het type ZX 170 W-3 en één ZX 250 LC-3.

Drie Hitachi’s voor Guiljam – Hoek

De twee Hitachi ZX 170 W-3 mobiele graafmachines worden ingezet voor het overslagwerk van afval. De machines – allebei voorzien van mono armen – zijn speciaal voor dit overslagwerk geschikt gemaakt. Zo zijn ze uitgerust met een overdrukunit, beschermprofielen rondom de bovenwagen, pre-cleaner op de luchtinlaat, volledige spatborden voor en achter en volrubber banden.

Met name de opstelling van de koeling is een belangrijk aspect bij inzet in een stoffige omgeving. Doordat bij de Hitachi ZX 170 W-3 alle koelers naast elkaar zijn geplaatst, is het onderhoud vrij eenvoudig uit te voeren.

De nieuwe 26-tons Hitachi ZX 250 LC-3 werd eveneens zo compleet mogelijk uitgevoerd zodat hij voor elke inzet geschikt is. De machine is voorzien van alle hydraulische aansluitingen en eveneens voorzien van overdruk.

Verder werd een ‘jong-gebruikte’ 8 tonner geleverd. Het betreft een Hitachi ZX 75 US midigraver. Deze heeft een korte draaicirkel. Het ballastgewicht komt niet voorbij de rupsen.

Guiljam-Hoek is werkzaam in diverse sectoren, waaronder agrarisch loonwerk, (cultuurtechnisch) grondwerk, verhuur van (grondverzet)machines voor de gww en de industrie, verhuur/verkoop van betonplaten, verhuur van draglineschotten, verhuur van stalen rijplaten, bemiddeling en advies in vrijkomende partijgronden tussen aanbieder en afnemer, afzet en ruiling van grondstoffen.

Nadere informatie: Hitachi NederlandGebr. Pladdet.

Reageer op dit artikel