nieuws

Doosan sterk op Intermat 2009

Geen categorie

Met als thema “Samen sterk voor meer succes” stelden Doosan, Doosan Moxy, Bobcat, Doosan Portable Power, Montabert en Geith dit jaar voor de allereerste keer samen tentoon in Hal 6 op Intermat 2009. De merken deelden één gemeenschappelijke stand op de grootste wereldwijde beurs voor de bouwsector dit jaar.

Doosan sterk op Intermat 2009

Veel bedrijven besloten om minder uitgesproken op de beurs aanwezig te zijn, of zelfs helemaal niet. Maar Doosan zag in Intermat www.intermat.fr (20 tot 25 april, Parijs) de perfecte gelegenheid om zijn positivisme voor de toekomst te verspreiden. De snelle evolutie die Doosan doormaakt, waarbij de verschillende bestaande en nieuwe bouwstenen van Doosan Infracore worden samengevoegd tot één geheel, werd duidelijk gemaakt door haar sterke aanwezigheid op Intermat. Doosan’s doelstelling is in 2012 de top 3 te willen behoren

Het nieuwe motto werd niet alleen visueel overgebracht op de Doosan-stand, maar ook op welkomstkaartjes voor bezoekers en op borden verspreid over de beurs. In het middelpunt van de Doosan-stand was een grote ruimte voorzien voor ‘public relations’, met een hele reeks panelen met informatie over de Doosan Group en Doosan Infracore. De ideale manier om de bezoekers de snelle transformatie en groei van het bedrijf in de laatste jaren te tonen.

Doosan was niet alleen binnen aanwezig met meer dan 4.100 vierkante meter, maar ook buiten werd er 2.500 vierkante meter gereserveerd voor de Bobcat Doosan-Demoshow. Hét hoogtepunt was ongetwijfeld de cocktailparty op de Doosan-stand op donderdagavond 23 april. Er kwamen maar liefst 550 mensen meefeesten, van medewerkers, dealers en leveranciers tot klanten.

Reageer op dit artikel