nieuws

Bouwpuin online laten ophalen via de SITA webshop

Geen categorie

Afvalcontainers bestellen en bepalen hoe vaak ze geleegd worden. Een oplossing vinden voor incidenteel afval, zoals bouwpuin. Dit alles kan nu 24 uur per dag, 7 dagen in de week via de SITA webshop voor ondernemers en particulieren.

Bouwpuin online laten ophalen via de SITA webshop

De webshop is een uitkomst voor ondernemers die weinig tijd hebben voor het regelen van hun afvalzaken. Containers voor bijvoorbeeld papier, glas, verpakkingsfolie, bedrijfsafval en klein gevaarlijk afval kunnen direct worden aangevraagd. Ook particulieren kunnen op de webshop terecht, voor het bestellen van containers en afvalzakken voor bouw-, sloop- en tuinafval.

Betrouwbaar en snel
Met de webshop wil SITA de dienstverlening aan MKB-ondernemingen en particulieren verder uitbouwen. Monique Elfvering, Marketing Manager E-Business: “De bezoeker ontvangt direct een opdrachtbevestiging en factuur of offerte. Er zijn geen wachttijden aan de telefoon. Kortom, de webshop levert direct duidelijkheid en is altijd bereikbaar. Dit bespaart tijd. Ook de formaten van de containers en alle specifieke kenmerken ervan zijn direct bekend. De werking van de webshop is zeer gebruiksvriendelijk. Op de website ziet de bezoeker direct aan de hand van pictogrammen en plaatjes wat er geleverd wordt.”

(Lees verder onder de afbeelding)

Offerte of direct betalen
SITA is marktleider als het gaat om inzameling, transport en verwerking van alle soorten afval, ook als het speciale diensten betreft, zoals het vernietigen van vertrouwelijke informatie of de inzameling en verwerking van gevaarlijke stoffen. Deze zaken zijn nu nóg sneller te regelen via de webshop. Afhankelijk van de bestelling ontvangt de afnemer een offerte of wordt er direct afgerekend.

Reageer op dit artikel