nieuws

BIA geeft drie jaar volledige garantie op mobiele graafmachines van Komatsu

Geen categorie

Aanschaf van nieuwe Komatsu PW 140, PW 160 of PW 180 voor 31 augustus: 3 jaar volledige machine garantie.

BIA bv, importeur Komatsu grondverzetmachines, verleent 3 jaar volledige garantie op de mobiele graafmachines in de klassen van 13 tot 18,5 ton. Dit betekent dat klanten de zekerheid hebben dat er geen vervelende en onverwachte kosten bij de exploitatie van de machine zullen komen als gevolg van onverhoopte reparatie of het vervangen van onderdelen.

BIA geeft drie jaar volledige garantie op mobiele graafmachines van Komatsu

De aktie duurt tot eind augustus en wordt geheel door Komatsu gedragen: het komt dus niet ten laste van de aankoopprijs waardoor de klant deze verlenging van de standaard garantie uiteindelijk zelf betaalt. Komatsu geeft deze verlengde garantie gratis weg aan klanten van deze mobiele graafmachines. De garantieduur is 36 maanden of 5.000 uur, naar gelang het eerst bereikt wordt.

Het aktie-leaseprogramma “Groei Lease” is, zoals eerder gemeld, verlengd tot 31 augustus 2009 en zal naast de aktie van de verlenging van het garantietermijn op de mobiele graafmachines blijven lopen. Bij het principe van Groei Lease stapt de klant in met 25% korting op het maandelijkse leasebedrag.

Informatie: bia-bv.com

Reageer op dit artikel