nieuws

Zeven aantrekkelijk geprijsde ‘Kuiken Classic’ machines

Geen categorie

Kuiken Construction Equipment maakt het werken met kwaliteitsmachines weer betaalbaar. Met de nieuwe, tijdelijk verkrijgbare ‘Kuiken Classic’ actiemodellen wordt het mogelijk om voor een vast, laag bedrag per maand met een Volvo grondverzetmachine te werken. Dit vaste, lage maandbedrag is inclusief financiering en een Classic serviceovereenkomst. De gelimiteerde Kuiken Classic actie start loopt tot en met augustus 2009.

Zeven aantrekkelijk geprijsde ‘Kuiken Classic’ machines

Jelle Bosscha, Managing Director van Kuiken Construction Equipment Nederland: “Met de introductie van de ‘Kuiken Classic’ proberen wij de investeringskosten en operationele kosten voor Volvo Construction Equipment klanten aantrekkelijker te maken in deze tijden van economische onzekerheid.”

De nieuwe gestandaardiseerde range bestaat uit de L60 F, L 70 F en L 90 F wielladers, de EW 160 C wielgraafmachine en de EC 210 C, EC 240 C en EC 290 C rupsgraafmachines.

Kuiken Classic wiellader
De Kuiken Classic wielladers L 60 F, L 70 F en L 90 F danken hun kracht aan een Volvo D 6E LCE3 motor. De load-sensing hydrauliek bespaart brandstof en voorkomt onnodige slijtage. Alle Kuiken Classic wielladers zijn standaard uitgerust met het Torque Parallel hefframe en een hydraulische Volvo snelsluiting. De geluidsarme cabine met een zeer laag trillingsniveau is uitgerust met Automatic Climate Controle. Een Volvo bestuurdersstoel met hoge rug en verwarming en een achteruitrijcamera met kleuren LCD-scherm garanderen comfort en veiligheid.

Kuiken Classic graafmachine
Een ruime Care Cab, joystickbesturing, airconditioning en de vele instellingen voor zit- en stuurposities laten zien dat ook bij de Kuiken Classic de bestuurder bovenaan de prioriteitenlijst staat. De Kuiken Classic graafmachines EW 160 C, EC 210 C, EC 240 C en EC 290 C hebben een monogiek oplopend in lengte van 5,2 tot 6,2 meter en een knikarm van 2,6 tot 3,05 meter.
De geavanceerde krachtige Volvo V-ACT D6E en D7E motoren voldoen aan de Tier 3/Stage IIIA emissie-eisen en garanderen maximaal rendement uit iedere druppel brandstof. Alle periodieke servicepunten zijn duidelijk aangegeven en eenvoudig te controleren, waardoor een Kuiken Classic graafmachine binnen enkele minuten klaar is voor de werkzaamheden.

Kuiken Classic serviceovereenkomst
Elk actiemodel wiellader of graafmachine komt standaard met een Kuiken Classic serviceovereenkomst, inclusief olie, materiaal en werkuren voor de 500 en 1000-urenbeurt, afvoer van gebruikte filters en olie, reistijd en kilometers en standaard garantie. Hierdoor wordt de grootst mogelijke inzetbaarheid en winstgevendheid van de machines gerealiseerd en worden onvoorziene kosten en stilstand tot een minimum beperkt.

Kuiken Classic financiering
De Kuiken Classics zijn verkrijgbaar in twee varianten, met een 2-jarige of een 5-jarige overeenkomst met aantrekkelijke financiering. Na afloop van de overeenkomst is er de mogelijkheid de machine tegen een vooraf bepaalde, speciale prijs te kopen. Meer informatie over deze Kuiken Classic actie, specificaties, tarieven en aankoopbedragen zijn te vinden op www.kuikencen.nl.

Reageer op dit artikel