nieuws

Vis op de bouwplaats

Geen categorie

Op het project Bouwproject Bouwcombinatie Patijnenburg in Naaldwijk voert VIS Diamantboor- en Zaagtechniek diverse diensten uit. Vorige week vrijdag stond er op het terrein rond het middaguur opeens een ongebruikelijk voertuig: een viskraam.

Vis op de bouwplaats

Iedereen die op het project aanwezig was, werd getrakteerd op een haring of een kibbeling. Marcel van der Meijs, directeur bij de VIS Groep vertelt: “Met deze actie willen we onze nieuwe slogan ‘In ieder geval VIS’ promoten. Wat is er dan logischer om vis uit te delen?

Daarnaast willen we op deze manier laten blijken dat wij onze relaties erg waarderen. De bouw staat zware tijden te wachten en sommige aanbieders stunten met prijzen waar wij vraagtekens bij zetten. Wij gaan echter voor langdurige relaties met onze klanten en we willen samen met hen door de crisis komen. Uiteindelijk willen we natuurlijk op ieder project ‘in ieder geval VIS!’, haha!”

VIS handelt niet alleen in diamantboren en –zagen, maar is eveneens gespecialiseerd in (totaal) sloop- en renovatiewerk, asbestverwijdering, grond-, riool- en straatwerk en brandwerend afdichten.

Nadere informatie: www.vistech.nl.

Reageer op dit artikel