nieuws

Verhoeven importeur van Solmec mobiele overslagkranen

Geen categorie

Verhoeven Grondverzetmachines BV met vestigingen in Maarheeze, Zeewolde en Ninove, is verheugd mede te delen, dat het per 1 mei 2009 het Benelux importeurschap van de Solmec mobiele overslagkranen voert. Verhoeven zal Solmec voor het eerst presenteren tijdens de opening van het Technisch Kontakt Punt in Leende op 16 en 17 mei aanstaande.
Verhoeven importeur van Solmec mobiele overslagkranen
Service
De keuze voor Solmec door Verhoeven -met haar sterke focus op service, revisie en breed leveringsprogramma- is een logische. Beide familiebedrijven zijn professionele, platte en toegankelijke organisaties. Aan beide zijden is aangegeven het volste vertrouwen te hebben in een langdurige en succesvolle samenwerking. Zo is een verdere groeicontinuïteit en professionalisering van de distributie, service en aftersales van de Solmec producten gewaarborgd op de Benelux markt.
Leveringsprogramma
Door het Solmec importeurschap is het leveringsprogramma van Verhoeven in één keer uitgebreid met een volledige en zeer hoogwaardige lijn mobiele overslagkranen. Het Solmec leveringsprogramma bestaat uit 5 modellen met in totaliteit 14 versies, waarbij de tonnages variëren van 16 t/m 60 ton en de reikwijdtes van 8 tot 20 meter. Met het Solmec leveringsprogramma in combinatie met het huidige Vematec programma HGT meerschalen- en overslaggrijpers en VTN schrootscharen, heeft Verhoeven een perfect totaalaanbod voor de sloop-, recycling- en overslagbranche.
Solmec
De Italiaanse Solmec machines zijn puur voor de overslag ontworpen en gebouwd. Dat is te merken aan diverse kenmerken van de machines, waarbij vooral de hoge stabiliteit opvalt. Voorbeeld hiervan zijn de contragewichten die aan beide zijden van de onderwagen zijn aangebracht. Uniek is ook het feit dat de giek van de Solmec overslagkranen exact gecentraliseerd is op de onderwagen. Verder is ook bijzonder dat de draaikrans circa 20 procent groter is dan gebruikelijk.
Componenten
Behalve de door Solmec zelf geproduceerde constructiedelen worden componenten gebruikt van gerenommeerde leveranciers zoals hydrauliek van Linde en Rexroth, motoren van Deutz, draaikransen van Rothe Erde en Dana-Spicer assen. De Solmec mobiele overslagkranen staan garant voor een uitstekend prijs/kwaliteit verhouding, degelijke bouw, een breed leveringsprogramma en voor de laatste stand van de techniek gesteund door het Benelux servicenetwerk van Verhoeven.
Reageer op dit artikel