nieuws

Tweede Hitachi ZX 210 LC-3 voor Melse Maljaars

Geen categorie

Melse Maljaars uit Aagtekerke heeft onlangs zijn tweede Hitachi ZX 210 LC-3 in ontvangst genomen. Net als de eerdere geleverde machine is ook deze Hitachi voorzien van alle opties. Melse Maljaars heeft ondertussen een vijftal Hitachi graafmachines uit de 3-serie.

Tweede Hitachi ZX 210 LC-3 voor Melse Maljaars

De nieuwe machine werd op het strand in Westkapelle afgeleverd en dat leverde een echt Zeeuws plaatje op. Daar wordt de ZX 210 LC-3 ingezet bij onderhoudswerkzaamheden aan zeeweringen en het vervangen of repareren van paalhoofden.

Speciaal voor de machinist Lex Francke werd de machine uitgerust met specifieke extra’s zoals diverse extra opstappen aan de machine en relingwerk rondom.

Loon- en verhuurbedrijf Melse Maljaars heeft verschillende bedrijfstakken: een tak agrarisch loonwerk, een verhuurbedrijf van grondverzetmachines en straat- en groenonderhoud.

Met het huidige machinepark van rupskranen, mobiele kranen, minigravers, laadschoppen, grondkarren, rupsdumper en aanverwante machines wordt in de behoefte van vele aannemers in de grond-, weg- en waterbouw voorzien.

Nadere informatie: www.hcme.nl.

Reageer op dit artikel