nieuws

RAVO veegmachine met overdrukunit van Freshfilter

Geen categorie

De gemeente Amsterdam heeft voor de kwaliteitsveegmachines van RAVO gekozen met daarop een FFRAVBOX overdrukunit. Deze voor RAVO ontwikkelde overdrukunit vrijwaard de machinebestuurder van alle schadelijke dampen en fijnstoffen.

RAVO veegmachine met overdrukunit van Freshfilter
Machinebestuurder Jurgen:
“Het verschil in de cabine is echt dag en nacht; vroeger moest ik zeer regelmatig met de stofdoek over het dashboard van de machine, maar sinds de RAVBOX erop gemonteerd is blijft de cabine perfect schoon en met de airco erbij is het aangenaam toeven op mijn werkplek. De wetenschap dat ik geen schadelijk fijnstof kan inademen vanwege de overdruk met perfect gefilterde lucht is een zeer geruststellende gedachte.”
Reageer op dit artikel