nieuws

Primeur voor Zeefverhuur van Laarhoven – Best

Geen categorie

Van Bemmel machine import uit IJsselstein heeft onlangs de eerste Terra Select S 6 schijvenzeef in de Benelux afgeleverd bij Zeefverhuur van Laarhoven uit Best.

Primeur voor Zeefverhuur van Laarhoven – Best

Nadat van Laarhoven in een tijdsbestek van twee jaar investeerde in twee nieuw Terra T 6 trommelzeven, was het nu de beurt aan de Terra Select S 6.

De S 6 is een 3 fractie ster/schijvenzeef. Nieuw is dat de sterren niet van rubber zijn maar van metaal. Vanuit de bunker – met een inhoud van maar liefst 6 kubieke meter – wordt het materiaal via een grote doseerwals verdeeld over een 4.000 millimeter lange schijven/bloemen voorzeef die in twee snelheden traploos instelbaar zijn.

De fijnzeef bestaat uit drie cassettes van elk 2.400 millimeter lengte ( totaal 7.200 millimeter) en zijn in drie snelheden traploos in snelheid regelbaar. De S 6 is uitgerust met 60 millimeter voorzeef en 8 millimeter fijnzeef. Groot voordeel is dat de beide transportbanden links en rechts gemonteerd zijn en de overloopfractie aan de achterzijde van de machine, zodat de dissel altijd vrij blijft om de machine op locatie eenvoudig te transporteren.

Nadere informatie: www.vanbemmel.com.

Reageer op dit artikel