nieuws

MAN Trucks showt nieuwe range fluisterstille schone trucks

Geen categorie

MAN dealer Amsterdam lanceert de nieuwe reeks MAN TGL en TGM trucks. Tijdens de unieke Dealer Demo Dagen op 5 juni 2009 van 10.00 – 18.00 uur en op 6 juni 2009 van 10.00 uur tot 16.00 uur staat alles bij MAN Amsterdam in het teken van deze nieuwe fluisterstille en super schone lichte vrachtwagens.

MAN Trucks showt nieuwe range fluisterstille schone trucks

De nieuwe MAN TGL en TGM voldoen zonder toevoeging van AdBlue aan de Euro 5 milieueisen in Nederland en gaan zelfs nog een stapje verder: alle modellen zijn ook in een EEV uitvoering te koop waardoor ze nagenoeg net zo schoon zijn als een auto op aardgas.

(Lees verder onder de foto)

Ook zakelijk gezien is Richard Buijs, directeur van MAN Amsterdam, blij met de komst van de vernieuwde lijn. “Een vrachtauto koop je wel overwogen en ondernemers krijgen de komende tijd steeds meer te maken met nog scherpere milieueisen. Daarom is het belangrijk voor een vrachtauto te kiezen die op dat gebied klaar is voor de toekomst. Ook biedt deze show ons de gelegenheid, het contact met onze klanten op een goede manier te versterken en ze even bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen. Zo is de MAN erg zuinig, heeft hij een laag eigen gewicht en dus een hoog laadvermogen en is optioneel leverbaar met een automatische versnellingsbak, brake-assist en het anti kantelsysteem ESP. Op die manier kan ook een ondernemer een bijdrage leveren aan een grotere verkeersveiligheid.”

Tijdens de MAN Dealer Demo Dagen bij MAN Amsterdam kunnen klanten en geïnteresseerden ook rijden met de nieuwe productrange. Verschillende marketingacties moeten de dagen verder ondersteunen. Tijdens een bezoek aan de MAN Dealer Demo Dagen maken deelnemers tevens kans op entreekaarten voor de Toppers op 12 juni 2009.

Foto’s: Boven: MAN TGM – Middenin: MAN TGL (Bron: MAN Nutzfahrzeuge)

Reageer op dit artikel