nieuws

Kobelco heeft een succesvolle Intermat

Geen categorie

Kobelco Cranes noteerde tijdens de afgelopen Intermat in Parijs een recordaantal orders voor nieuwe kranen. Vooral de nieuwe 400 tonner SL 4500 mocht zich in een warme belangstelling van de bezoekende kraanverhuurders verheugen. Dat leidde tot een groot aantal aanvragen voor deze internationale topper.

Kobelco heeft een succesvolle Intermat

Jos Verhulst, Sales en Marketing Manager bij Kobelco Cranes, noemde de Intermat een ideaal platform voor de lancering van deze nieuwe kraan en sprak van een bemoedigende aandacht van veel bestaande klanten en nieuwe aanvragen vanuit Europa en Afrika.

De Belgische onderneming Benelmat & MBG – onderdeel van CFE – kreeg tijdens de show de sleutels overhandigd van hun nieuwe 60 tonner CKE 600. De onderneming heeft al een CKE 600 naast een 135 tonner CKE 1350. Zij bevestigde tevens een order voor een nieuwe CKE 800. De nieuwe CKE 600 gaat aan het werk bij Liefkenshoek spoorwegtunnel in Antwerpen. Hier komen onder andere twee 6,5 kilometer lange geboorde tunnels met een doorsnede van ieder 7 meter. Het project gaat 680 miljoen euro kosten. Dit bedrag is inclusief 35 jaar onderhoud.

Foto: Jos Verhulst, Sales en Marketing Manager bij Kobelco Cranes, feliciteert Thierry Preudhomme, directeur van de Belgische onderneming Benelmat met de nieuwe Kobelco CKE 600 kraan. Walter Braeckman, Plant Equipment Manager MBG en Jean-Luc Queekers, verantwoordelijk voor het niet gemotoriseerde materieel, kijken toe.

Reageer op dit artikel