nieuws

Kleuter koopt graafmachine

Geen categorie

Een driejarig meisje uit Niew-Zeeland heeft haar ouders een hartverzakking bezorgd door op een veilingsite een graafmachine van bijna 9.000 euro op de kop te tikken.

Kleuter koopt graafmachine

De driejarige Pipi Quinlan uit Stanmore Bay vermaakte zichzelf achter de computer terwijl haar ouders lekker uitsliepen. De internetwijze kleuter kwam na een paar muisklikken per ongeluk op de veilingsite TradeMe terecht, waar ze na een paar keer rondklikken abusievelijk een graafmachine bestelde.

Geen lego
Toen moeder Sarah Quinlan na het ontbijt achter de computer kroop vond ze een e-mail in haar inbox met de bevestiging van de aankoop. Aanvankelijk dacht de vrouw nog dat het ging om de bevestiging van een legoset die ze had besteld, maar toen ze het aankoopbedrag van 20.000 Nieuw-Zeelandse dollars zag, besefte ze dat er iets niet in de haak was.

Sarah belde onmiddellijk TradeMe en bracht ook de teleurgestelde verkoper op de hoogte van de fratsen van Pipi. De ouders hoeven de graafmachine gelukkig niet te kopen en houden hun dochter voorlopig waarschijnlijk uit de buurt van de pc.

Bron: dag.nl

Reageer op dit artikel