nieuws

D-TEC Trailers presenteert 200ste LZV

Geen categorie

D-TEC Trailers, een dochteronderneming van de Vlastuin Group, heeft op 17 april haar 200ste Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie (LZV)afgeleverd aan Van der Most Transport

.
D-TEC Trailers presenteert 200ste LZV

Proef
In 2004 bouwde D-TEC de eerste LZV als proef, waarna een zogenaamde ervaringsfase volgde. Vorig jaar redde minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat de LZV nog van de ondergang, door een totaalgewicht van 60 ton definitief toe te staan. ‘Met dit 200ste exemplaar geeft de transportsector een positief signaal af. Ook richting de EU, want de rest van Europa ziet nu dat Nederland nog steeds investeert in deze voertuigen,’ aldus Jan van Velthuizen van D-TEC Trailers.

Marktleider
D-TEC Trailers is marktleider in containervervoer. De trailerproducent levert momenteel 40 procent van zijn producten in Nederland en 60 procent in de rest van Europa. De trailers worden in Nederland gebouwd. Van der Most Transport is één van de eerste D-TEC-gebruikers. De transportonderneming heeft op dit moment 8 Combitrailers en 31 Flexitrailers van D-TEC in haar wagenpark.

Reageer op dit artikel