nieuws

BouwMachines nummer 7 boordevol nieuws

Geen categorie

Deze week ontvangt de lezer BouwMachines nummer 7. Deze uitgave staat opnieuw boordevol met nieuws over bouwmaterieel en aanverwante zaken. Het Thema Reparatie & Revisie bevat reportages over de vier bedrijven Pon, Beilen, Pullens, Heusden, Bepe Constructie, Eindhoven en Verhoeven uit Leende. Daarnaast is er een test opgenomen met als hoofdrolspeler een Sany rupsgraafmachine en komen er twee interessante bedrijven voor het voetlicht binnen de rubriek Sloop & Recycling.

BouwMachines nummer 7 boordevol nieuws

Nog niet eerder had BouwMachines een Chinese graafmachine in een test. De Sany SY 240C-8 heeft de primeur en maakt meteen goed van deze gelegenheid gebruik. De 25 tonner is krachtig, gemakkelijk in de omgang en biedt meer Europees gevoel dan je vanuit de brochure verwacht. De eerste indruk is meteen raak.
Om dit positieve uitgangspunt te benadrukken vertelt importeur Meerman dat Sany vanaf juli de bouw start van een productiefabriek in de buurt van Keulen om zodoende nog dichter op de Europese markt te zitten. Hier zullen op termijn de graafmachines, betonpompen en wellicht ook de draadkranen van het Chinese merk vandaan komen.

Reageer op dit artikel