nieuws

BIA & Komatsu aktie ‘Groei Lease’ gaat in de verlenging

Geen categorie

BIA bv, importeur Komatsu grondverzetmachines, heeft besloten om haar aktie-leaseprogramma “Groei Lease”, zoals die sinds februari heeft gelopen, tot september 2009 te verlengen. De aktie is en was van aanvankelijk van tijdelijke aard en is nu in verband met succes verlengd.

BIA & Komatsu aktie ‘Groei Lease’ gaat in de verlenging

Het principe van Budget Lease betekent simpelweg dat klanten kunnen instappen met een korting van 25% op het maandtarief voor de eerste 12 maanden. Zou een maandtarief normaal gesproken € 2.000,= zijn, dan stapt de klant in voor € 1.500,= per maand. BIA & Komatsu besparen daarmee aanzienlijk op het leasebudget van de klant. Is er direct meer werkkapitaal waar de klant over kan beschikken!
De klant krijgt tevens een optie om de machine na verloop van tijd tegen vooraf overeengekomen prijs uit de lease over te nemen.

De reden om deze aktie te verlengen is het succes in de afgelopen 3 maanden. Om in deze tijd met 25% korting in te stappen, is voor een groot aantal bedrijven net dát zetje geweest om nu toch te investeren en zich daarmee voor te bereiden op de betere tijden die er gaan komen.

Reageer op dit artikel