nieuws

Auto en graafmachine botsen in Heerenveen

Geen categorie

Op het Meer in Heerenveen zijn dinsdagmiddag een personenauto en een graafmachine met elkaar in botsing gekomen.

Auto en graafmachine botsen in Heerenveen

Het ongeval gebeurde een vijftig meter na het benzinestation richting De Knipe. Beide voertuigen reden naast elkaar en toen ging het mis. Onlangs is de weg richting de Knipe wel versmald. Dit kan een oorzaak zijn geweest, dat er een verkeerde inschatting is gemaakt door een van de bestuurders tijdens het inhalen.

De bestuurder van de personenwagen is met onbekend letsel afgevoerd naar het Ziekenhuis de Tjongerschans in Heerenveen.

De graafmachine verloor een wiel. Ook knapte de as af. De personenwagen raakte zwaar beschadigd. De personenwagen is afgevoerd door bergingsbedrijf Hof en de graafmachine is op een dieplader van het bedrijf zelf vervoerd.

Reageer op dit artikel