nieuws

Asfalt thermo container voor Broekema Wegenbouw

Geen categorie

Nu asfaltreparatie steeds belangrijker wordt, investeren steeds meer wegenbouwers in reparatiemachines die uitstekend geschikt zijn om kleinschalig asfaltonderhoud te doen.

Asfalt thermo container voor Broekema Wegenbouw

Zo leverde Van Der Spek Vianen onlangs een nieuwe asfalt thermo container aan Broekema Wegenbouw uit Groningen. Deze ATC 100 is uitgevoerd met een tweecompartimenten systeem voor het verwerken van twee soorten asfaltmengsels.

(Lees verder onder de foto)

ATC bouwt asfaltcontainers vanaf 2,5 ton inhoud tot 20 ton inhoud. De meest geleverde asfalt container is de ATC 100. Deze heeft een inhoud van 10 ton. Met deze containers worden de kleine vakken of sleufen gevuld met asfalt. Ook is de ATC uitermate geschikt om schades aan het wegdek te repareren.

Het asfalt wordt door twee gasbranders op temperatuur gehouden. Aldus kan men het asfalt een zeer lange tijd warm houden en hoeft er geen asfalt weg te gooien aan het eind van het werk.

Van Der Spek levert ook andere reparatiemachines zoals voegvulketels, kleine sproeiunits en gietasfaltketels in kleine en grote maten.

Reageer op dit artikel