nieuws

Allmand zet de A2 in de schijnwerpers

Geen categorie

In Nederland wordt gelukkig nog voldoende gewerkt. Op een van de drukste stukken van de A2 tussen Holendrecht en Maarssen, is men bijvoorbeeld dag en nacht in de weer. En met name ‘s nachts is goede werkverlichting essentieel. De oplossing hiervoor is het opstellen van mobiele werkverlichting. Vertical Pro lichtmasten van Allmand zijn volgens de importeur de enige serieuze keuze.

Allmand zet de A2 in de schijnwerpers

Pluspunten zijn de mobiliteit en de snelheid van opzetten, een krachtig Kubota Dieselmotoraggregaat en de meeste lichtopbrengst ten opzichte van vergelijkbare Mobilights én een eigen service- en onderhoudsdienst. Daarom staat het werkvak langs de A2 iedere werknacht in de schijnwerpers, dankzij Allmand’s Vertical Pro’s.

Reageer op dit artikel