nieuws

Van der Steen kiest na 43 jaar opnieuw voor Custers

Geen categorie

Gebroeders van der Steen uit Berlicum heeft onlangs een DAF truckhoogwerker van Custers Hydraulica BV uit Venray in ontvangst genomen. Bijna 43 jaar eerder koos het bedrijf ook al voor een DAF/Custers combinatie.

Van der Steen kiest na 43 jaar opnieuw voor Custers

De originele en de als collectors item te beschouwen hoogwerker/truck combinatie uit 1966 (rechts op onderstaande foto) werkt nog steeds, maar werd al jaren niet meer ingezet en is met recht een museumstuk te noemen. “Getuige de betrouwbaarheid en degelijkheid een reden te meer om voor dezelfde combinatie ‘DAF/Custers’ te kiezen”, aldus Hans van der Steen directeur van Gebroeders Van der Steen.

(Lees verder onder de foto)

De DAF LF 55 kwam als winnaar uit de bus voor de Taurus hoogwerker met een werkhoogte tot 24 meter. Custers Hydraulica BV koos voor deze hoogwerker voor DAF omdat deze fabrikant af fabriek trucks aanlevert die voldoen aan de specifieke Custers eisen.

De eigenaar van de nieuwe truckhoogwerker, Gebroeders van der Steen, is specialist in het verzorgen van turn key projecten op het gebied van infrastructuur en installatie. Custers Hydraulica BV ontwerpt, bouwt en verleent service voor aluminium steigersystemen en hoogwerkers naar klantenspecificatie.

Reageer op dit artikel