nieuws

Rupsbanden voor beschermde bodemstructuur

Geen categorie

Vlaming Groep heeft haar leveringsprogramma uitgebreid met Soucy tracks: rupsbanden, toepasbaar op onder meer tractoren, combines, kranen en andere tuin- en parkmachines.

Rupsbanden voor beschermde bodemstructuur

Met de Soucy tracks heeft een tractor 330 procent meer tractie dan een bandentractor. Ook wordt het gewicht beter verdeeld, zodat de bodemstructuur meer beschermd blijft.
Soucy tracks hebben meerdere nokken aan de binnenzijde van de tracks die dienen voor het overbrengen van de tractie en voor de geleiding. Door deze opbouw heeft het systeem geen spaninrichting nodig wat ten goede komt aan de levensduur en slijtage aan de tracks. Met deze tracks kan men zonder problemen en overmatige slijtage over de normale wegen rijden.

De rupsbanden zijn toepasbaar op alle tractormerken en -typen, eenvoudig te installeren en leverbaar met breedtes van 30 tot 100 centimeter.

Soucy track is een Canadees bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van rubber tracks voor diverse productgroepen. Soucy bouwt ook rubber tracks voor sneeuwmobiels en legervoertuigen.

Nadere informatie: Vlaming Groep BV.

Reageer op dit artikel