nieuws

Plegt-Vos heeft mobiele scheidingsinstallatie ontwikkeld

Geen categorie

De door Plegt-Vos gefabriceerde mobiele scheidingsinstallatie is uitermate geschikt voor inzet op stortlocaties en op binnenstedelijke locaties met vervuilde grond die herontwikkeld worden.
De installatie scheidt verontreinigd puin en zeefresiduen in herbruikbare en niet herbruikbare deelstromen.

Plegt-Vos heeft mobiele scheidingsinstallatie ontwikkeld

De nieuwe installatie van Plegt-Vos Infra & Milieu, die onlangs in opdracht van de gemeente Enschede is ingezet op een bodemsanering aan De Ossenboer in Enschede, bespaart zowel op stort- en transportkosten als op de inkoop van bouwstoffen.

Projectleider Johan Brunink van de gemeente Enschede: “Plegt-Vos stelde voor haar scheidingsinstallatie in te zetten. We hebben hierdoor, naast milieurendement, tevens een aanzienlijke besparing behaald op zowel de kosten van de afvoer van de verontreinigde materialen als op de inkoop van bouwstoffen als puin”.

Reageer op dit artikel