nieuws

Machinistenkampioenschap 2009 in Noordeloos

Geen categorie

Wie durft de uitdaging aan om Lean de Jong, die vorig jaar de reis naar Malaga won, van zijn troon te stoten? En welk jong talent gaat het opnemen tegen de jeugdkampioen van vorig jaar, Michel de Kreij?

Machinistenkampioenschap 2009 in Noordeloos

Het Machinistenkampioenschap zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 18 april op het terrein van medeorganisator De Kuiper Noordeloos aan de Middenweg 7 in Noordeloos. Samen met Korevaar BV Langerak, W.H. de Kreij Schelluinen, AB Midden Nederland en branchevereniging CUMELA Nederland organiseren zij voor de tweede keer de strijd om de titel ‘beste kraanmachinist Alblasserwaard & Vijfheerenlanden’.

Naast de behendigheids-wedstrijden voor machinisten van 18 jaar en ouder, zijn er voor de junioren van 12 tot en met 17 jaar wedstrijden met compacte grondverzetmachines en kunnen ook leerlingen van basisscholen kennismaken met machines en machinisten. Daarnaast is er in de grote hal een uitgebreid paviljoen met scholen en branchegerichte organisaties.

Van 10.00 tot 13.00 uur zijn de voorrondes en om 14.00 uur begint de halve finale met aansluitend de finale. In de pauze is er uiteraard een spectaculaire demonstratie met machines. Op het terrein staat materieel uit de gehele sector opgesteld, worden demonstraties gegeven en kan er door bezoekers worden deelgenomen aan een prijsvraag. Natuurlijk is het ook dé gelegenheid om met collega’s bij te praten en samen iets te eten of te drinken. Door de aanwezigheid van jonger publiek, zal er extra aandacht geven aan veiligheid op en om het terrein.

De organisatoren verwachten ook dit jaar weer veel bezoekers en uiteraard is iedereen die kennis wil maken met de sector – jong en oud – van harte welkom op zaterdag 18 april aanstaande in Noordeloos.

Nadere informatie: www.machinistenkampioenschap.nl.

Reageer op dit artikel