nieuws

Komatsu PW 140-7 voor Loonbedrijf Wim ten Klooster

Geen categorie

Het machinepark van Ten Klooster, een breed inzetbaar agrarisch dienstverlenend- en grondverzetbedrijf uit Hasselt, herbergt al vele jaren Komatsu materieel. Recent nam Harmen ten Klooster de nieuwe Komatsu PW 140-7 bandengraafmachine met tweedelige giek in ontvangst van Bia Accountmanager Bart Radema.

Komatsu PW 140-7 voor Loonbedrijf Wim ten Klooster

Ten Klooster is al enkele jaren actief op het gebied van het machinaal aanbrengen van verschillende soorten bestrating. Mede door de richtlijn van de arbeidsinspectie, die het machinaal bestraten onder bepaalde omstandigheden verplicht stelt, kan Ten Klooster met de jarenlange ervaring inspelen op de groeiende vraag naar het machinaal bestraten.

De nieuwe Komatsu PW 140-7 is te voorzien van een vacuüm W.O.S. systeem voor onder meer het verwerken van straatstenen, inritblokken, stoeptegels en trottoirbanden.

Overige specificaties: • krachtige doch brandstofefficiënte Komatsu TierIII motor • Komtrax, het Komatsu fleetmanagement systeem • Turbo II voorfilter • automatisch vetsmering systeem van Vogel • ergonomische en ruime cabine voor de machinist • tweedelige giek: 2,5 meter • HCU-C, hydraulische snelwissel Eurosteel • Trelleborg banden 620x50x22,5 en • volledige werkverlichting en twee gereedschapskisten.

Meer informatie: www.bia-bv.nl.

Reageer op dit artikel