nieuws

Feyter levert gegalvaniseerde heftruck

Geen categorie

De op de laatste dag van de maand maart heeft Feyter Forklift Services het machinepark van Warmelo & Van der Drift in Vlaardingen uitgebreid met een bijzondere heftruck. De uitbreiding betreft namelijk een volledig gegalvaniseerde machine.

Feyter levert gegalvaniseerde heftruck

Bij deze speciaal uitgevoerde 1.8 tons LPG heftruck zijn de meeste stalen componenten, zoals het gehele chassis, gegalvaniseerd.

Ook onder de motorkap is de heftruck voorzien van speciale onderdelen om corrosie te voorkomen. Dit is nodig omdat de heftruck continu in aanraking zal komen met zout. Warmelo & Van der Drift is namelijk, al sinds 1820, actief in het verwerken van haring en de handel in zout. De onderneming kreeg in 1995 het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

De goed lopende samenwerking van zo’n zes jaar tussen Warmelo & Van der Drift en Feyter Forklift Services, was voor de Hofleverancier de aanleiding om ook voor deze nieuwe machine voor Feyter te kiezen.

Reageer op dit artikel