nieuws

Eerste Giraf Track rupshoogwerker in Nederland afgeleverd

Geen categorie

Merlo Import Benelux heeft de eerste Giraf Track in Nederland afgeleverd aan firma Korevaar in Langerak. De volledig radiografisch bedienbare Giraf Track rupshoogwerker, met of zonder cabine, is een eigen product van Testcentrum De Lille, het bedrijf dat onder naam Merlo Import Benelux, de Merlo verreikers in de gehele Benelux importeert.

Eerste Giraf Track rupshoogwerker in Nederland afgeleverd

Dit bedrijf is dus eveneens constructeur van onder andere het product Giraf Track: een hoogwerker die ook kan worden ingezet voor hijsfuncties (met jib/jib met lier/ lier), als verreiker (met palletvorken aan het vorkenbord) en met een hoogwerkerbak met een maximum breedte van maar liefst 13 meter.

De Giraf Track is voor Testcentrum De Lille een succesverhaal, met de aflevering van de eerste in Nederland achter de rug, de aflevering van de tweede in Nederland in zicht en grote successen in het nabije en verre buitenland.

De eerste Giraf Track werd afgeleverd aan het bedrijf Korevaar, gevestigd in Langerak. De machine werd geleverd met extra opties als rubber pads, een volledig geïntegreerde stroomgroep en een hoogwerkerbak die uitschuift van 2.99 meter naar 5 meter. De machine werd gespoten in de bedrijfskleuren van Korevaar: wit en blauw.

De Giraf Track is weldra te bewonderen op de stand van Giraf Track (standnummer E5 K010) en van Merlo (standnummer E5 C001) op de beurs Intermat in Parijs.

Foto (v.l.n.r.): Frans Van Dooren, export manager voor Giraf Track bij Testcentrum De Lille, Leo Verschoor, van de firma Verschoor Handel en Techniek, officiële Merlo distributeur en Wim Korevaar, zaakvoerder en eigenaar van Korevaar Groep.

Reageer op dit artikel