nieuws

Twee JCB-machines voor Post Rental & Trading

Geen categorie

JCB Flevoland heeft aan Post Rental & Trading recent twee machines geleverd. Het gaat hierbij om een JCB 403 shovel en een Dumpster HTD5. Deze machines moeten vooral de markt voor de hoveniers, stratenmakers en particulieren bedienen. Met aanschaf van deze twee machines is de uitbreiding van de range van kleine verhuurmachines bij Post Rental & Trading andermaal verbreed.

Twee JCB-machines voor Post Rental & Trading

Post Rental & Trading, een divisie van Post Harderwijk, verhuurt regelmatig aan derden. Het bedrijf richt zich zowel op de professionele als op de particuliere markt. Met een verhuurvloot van shovels van 2 tot 20 ton en kranen van 835 kilogram tot 40 ton kan voor elk soort werk een machine worden geleverd.

Op de foto overhandigt JCB Flevoland vertegenwoordiger René Kreuwel de machines aan de heer Grul van Post Rental & Trading.

Reageer op dit artikel