nieuws

OBMtec dealer van Backers sterrenzeven

Geen categorie

Na een korte maar krachtige onderhandeling heeft OBMtec in Buitenpost, het dealerschap van Backers sterrenzeven verkregen voor Nederland, België, Luxemburg en Tsjechië.

OBMtec dealer van Backers sterrenzeven

Backers Maschinenbau GmbH produceert mobiele en stationaire sterrenzeven met diverse inzetmogelijkheden. De machines hebben een hoge zeefcapaciteit en zeefkwaliteit met veel nieuwe toepassingen en innovaties.

Backers sterrenzeven zijn leverbaar in drie types: • 2 ma: 2 zeeffracties • 3 ma en 3 mb: 3 zeeffracties en • Tiger: 3 zeeffracties met capaciteit tot 400 kunieke meter.

De Backers sterrenzeven zijn leverbaar op wielen en op rupsonderstel, maar ook een combinatie van wielen en rupsen is mogelijk. De zeefmachines zijn bovendien uit te breiden met Windshifters.

De ‘Tiger’ is een speciale uitvoering mobiele rupsmachine uitgevoerd met een zwaardere Caterpillar dieselmotor en zwaardere pompen, verlengde afvoerbanden en verbrede sterrenassen en bunker.

Innovatie door jarenlange ervaring en de prijs kwaliteit verhouding zorgen ervoor dat de Backers sterrenzeven wereldwijd verkocht worden.

Nadere informatie: OBMtec BV – Buitenpost.

Reageer op dit artikel