nieuws

Machinistenkampioenschap 2009 trekt veel deelnemers

Geen categorie

Al meer dan dertig machinisten meldden zich op 12 maart jongstleden direct aan tijdens de inschrijfavond voor deelnemers aan het Machinistenkampioenschap 2009 in de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Machinistenkampioenschap 2009 trekt veel deelnemers

De organisatoren verwachten dat er op 18 april op het terrein van De Kuiper Noordeloos misschien wel zestig machinisten hun vakmanschap gaan tonen. Tegelijkertijd zullen naar verwachting zo’n 2000 bezoekers – GWW-aannemers, opdrachtgevers, oud-machinisten en belangstellenden – in Noordeloos naar hartenlust kunnen netwerken.

De belangstelling voor het evenement blijft onverminderd groot en gelukkig hebben ook alle sponsoren van vorig jaar wederom toegezegd. De prijzenpot voor de winnaars is dus goed gevuld.

De organisatoren Korevaar in Langerak, W.H. de Kreij in Schelluinen, De Kuiper Noordeloos, personeelsvoorziener AB Midden Nederland en brancheorganisatie CUMELA Nederland zijn ook blij met de aanwezigheid van diverse beroepsopleidingen uit de regio die zich willen presenteren aan 12 tot en met 17-jaringen die interesse hebben om in te stromen in de cumelasector.

CUMELA Nederland, de branchevereniging van specialisten in groen, grond en infra, is er veel aan gelegen om de instroom van jonge mensen verder op gang te krijgen. Speciaal voor de nieuwelingen zijn er behendigheidswedstrijden met compacte machines en op het terrein in Noordeloos staan op 18 april zo’n 100 machines uit de sector opgesteld voor een nadere kennismaking.

Nadere informatie: www.machinistenkampioenschap.nl. – Zie ook artikel ‘Machinistenkampioenschap 2009 in Noordeloos’.

Reageer op dit artikel